schoolmusical groep 8 filmen

De schoolmusical voor groep 8 filmen

Een mooie herinnering voor nu en voor later!

De eindmusical voor groep 8 is voor de leerlingen een van de hoogtepunten van het jaar en vormen het officiële afscheid van de basisschool. Dit geldt voor de leerlingen, maar zeker ook voor de ouders.

Door de maatregelen rondom het Corona virus is een veel gehoorde vraag of de musical door kan gaan en in welke vorm, met of zonder publiek. Sommige scholen gaan online een schoolmusical produceren, andere scholen zijn nog op zoek naar een passende oplossing.

Wij denken graag mee en bieden daarom aan alle scholen en ouders van leerlingen uit groep 8 de mogelijkheid om de schoolmusical te laten filmen. Indien gewenst kunnen wij dit ook gelijk live streamen via een beveiligd platform, zodat niemand de musical hoeft te missen.

Wij maken de opnames met minimaal twee professionele dome camera’s die op afstand worden bediend en bijna onzichtbaar zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het geluid direct bij het podium wordt vastgelegd zodat de leerlingen goed verstaanbaar zijn op de video. Wij maken gebruik van de originele muziek van de musical en monteren dit geluid volledig synchroon in de video. Dit levert een mooie mix op van de begeleidingsmuziek en de door de kinderen gezongen liedjes.

De video voor de eindmusical kan worden uitgebreid met diverse leuke aanvullingen, zoals een persoonlijk afscheidswoord van leerkrachten, leerlingen en teamleden.

Het is ook mogelijk om extra techniek te leveren zoals draadloze headsets, microfoons en licht. Wij hebben ruime ervaring met school musicals en denken graag mee zodat de groep 8 musical perfect verloopt.

Het is ook goed om te weten dat wij voor scholen een aangepast tarief berekenen zodat het voor iedereen leuk blijft.

Als je vragen hebt mag je altijd contact met mij opnemen, ik vertel je graag wat mogelijkheden en de kosten zijn.

Ed Folmer

Ed@folmer-entertainment.nl

06-31952806