Project Description

Bruiloften en feesten

Folmer entertainment staat al jaren bekend om zijn bruiloft en bedrijfsfeesten, voor elk budget kunnen wij een fantastische show neerzetten.

Trouw feest
DJ Huren
Trouw ceremonie

Elk feest is uniek

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, het gaat immers om de mooiste dag van jullie leven. Deze dag moet perfect zijn en tot in de puntjes georganiseerd. Folmer Entertainment helpt u bij het organiseren van een geweldige bruiloft.

Wilt u een DJ huren voor een feest, wij adviseren u graag!

Onze missie is om van ieder feest een unieke en nooit te vergeten ervaring te maken, wij geloven niet in standaardwerk, elk feest wordt uitvoerig besproken. Voor ons is iedere klant uniek en elk feest moet onderscheidend zijn, wij houden rekening met de persoonlijke smaak en stijl van de klant.

Wilt u een betaalbare bruiloft DJ huren?

Dan bent u op het juiste adres. Met 25 jaar ervaring staan onze bruiloft Dj’s garant voor een geslaagde avond. Wij maken van elke locatie een sfeervol geheel en passen ons aan volgens u wensen. Onze bruiloft Dj’s zijn zeer ervaren, staan voor kwaliteit en zijn graag gezien op bruiloft feesten.
Onze werkwijze.
De bruiloft Dj maakt een vrijblijvende offerte
Bij een bruiloft vindt altijd eerst een kennismaking plaats, waar de bruiloft Dj onder andere de muziek zal bespreken. Het bruidspaar mag zelf de show samenstellen waarbij de bruiloft Dj waar nodig zal adviseren. Samen kijken we of een eenvoudige opstelling voor een knus feestje in de tuin is gewenst, of dat er groot moet worden uitgepakt voor een onvergetelijke bruiloft.
Wij zullen aan de hand van deze gegevens vrijblijvend een offerte voor jullie maken, uiteraard geheel op maat.

Bij Folmer Entertainment is alles bespreekbaar en kunnen wij met een uitgebreide licht en geluid aanbod de huwelijksceremonie begeleiden, de receptie verzorgen en laten wij de feestavond meer dan slagen.

De bruiloft Dj van Folmer Entertainment is jullie partner voor een geweldige bruiloft en spetterend trouwfeest.

Wij hopen dat u enthousiast bent en dat wij nog van u horen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

Offerte aanvragen
Contact
  • Merken die wij verkopen